Начало Полезно Изложби Изложби В България Изложба на Иван Милушев и Димитър Рашков

Изложба на Иван Милушев и Димитър Рашков

Е-мейл Печат ПДФ

На 28 април  (вторник) в пловдивската галерия Възраждане ще се открие съвместната изложба на живописеца  Иван Милушев и скулптора Димитър Рашков.

Съвместната изложба на живописеца  Иван Милушев и скулптора Димитър Рашков е още един атестат за майсторството на двама изтъкнати и обичани от публиката  творци, които ще покажат най-новите си произведения.

 Иван Милушев е създал изящна еротика в характерния си мистериозно-наивистичен маниер. Картините излъчват мекота и ласкав хумор, а нежното присъствие на жената и животните определя идиличната уютност на един свят, изпълнен с обич.Димитър Рашков отново заплита сложната, чувствена амалгама на своите персонажи, като рашовският хумор открива нови територии за авторски композиции, коя от коя по блестящи като хрумвания.Изложбата може да бъде видяна до 19 май 2009 г. в галерия Възраждане, Пловдив.

Последна промяна ( Вторник, 28 Април 2009 08:16 )  

Сподели с приятели

Новини

Изложби на завършващите НХА 2008/2009 прочети още
Входът за музеите в Пловдив ще е безплатен всеки четвъртък от днес 2 април 2009г.  Общината е предвидила това, за да отговаря на регламентите на ЮНЕСКО за музейната дейност. прочети още 
Изложба на Сдружение “ГОАРТ” в галерия “Спектър”- Велико Търново. Със свои работи ще се представят художниците: Илия Банков, Стефан Балтов, Ваня Балтова, Кирил Иринчев, Роза Абаджиева, Ирена Янкова, Янко Янков, Пепа Хаджитодорова, Валентина Григорва и Петър Крусев.

От галерията

20080324113609_1s_mg_1987.jpg

Кой е тук

В момента има 10 посетителя в сайта