PALAZZO DELLE ESPOSIZION - Рим

Е-мейл Печат ПДФ
В римския дворец на експозициите, който предлага може би най-голямо пространство за провеждане на изложби в цяла Италия ще се проведе една от най-интересните изложби в световния календар. Експозицията „ Дарвин 1809-2009” представя животът на учения, както и начинанията му в културата и човешката история. Петгодишното му пътуване из света е показано чрез лични вещи, записки и др. Един от най-скъпоценните експонати е теория на еволюцията, изразена в първия печатен екземпляр „ Произходът на видовете”. Експозицията е валидна и след края на месец март 2009 г.
 

Сподели с приятели

Новини

Изложби на завършващите НХА 2008/2009 прочети още
Входът за музеите в Пловдив ще е безплатен всеки четвъртък от днес 2 април 2009г.  Общината е предвидила това, за да отговаря на регламентите на ЮНЕСКО за музейната дейност. прочети още 
Изложба на Сдружение “ГОАРТ” в галерия “Спектър”- Велико Търново. Със свои работи ще се представят художниците: Илия Банков, Стефан Балтов, Ваня Балтова, Кирил Иринчев, Роза Абаджиева, Ирена Янкова, Янко Янков, Пепа Хаджитодорова, Валентина Григорва и Петър Крусев.

От галерията

20080324113903_1s_mg_1982.jpg

Кой е тук

В момента има 26 посетителя в сайта