Начало Полезно Изложби

Изложби

International cultural centre gallery - Краков

Е-мейл Печат ПДФ
Международният културен център на Полша буди световен интерес напоследък. Не само защото умело избира изложбите си, но и защото представя рядко срещани експозиции.
прочети още
 

Леонардо Давинчи в Бургас

Е-мейл Печат ПДФ

Изложбата "Научно-техническото наследство на Леонардо да Винчи" с машините бе открита на 9 март (понеделник) 2009 г. от 18.00 часа в Бургаската художествена галерия "Петко Задгорски".

Последна промяна ( Понеделник, 16 Март 2009 11:40 ) прочети още
 

Оригинални творби на Тим Улрихс

Е-мейл Печат ПДФ

Един от най- известните концептуални художници на ХХ век - Тим Улрихс ще гостува в София със свои творби. Негова изложба ще се открие в Софийска градска художествена галерия с творбите му от колекцията на Роберт Симон, който също ще присъства на откриването й.

Последна промяна ( Понеделник, 16 Март 2009 11:22 ) прочети още
 

PALAZZO DELLE ESPOSIZION - Рим

Е-мейл Печат ПДФ
В римския дворец на експозициите, който предлага може би най-голямо пространство за провеждане на изложби в цяла Италия ще се проведе една от най-интересните изложби в световния календар.
прочети още
 

Британски музей - Лондон

Е-мейл Печат ПДФ
 Както всеки месец националният музей на Великобритания посвещава поне една от експозициите си на Китай. Месец март 2009г. изложбата на британския музей е „ Съкровища от Шанхай”
прочети още
 
Страница 6 от 7

Сподели с приятели

Новини

Изложби на завършващите НХА 2008/2009 прочети още
Входът за музеите в Пловдив ще е безплатен всеки четвъртък от днес 2 април 2009г.  Общината е предвидила това, за да отговаря на регламентите на ЮНЕСКО за музейната дейност. прочети още 
Изложба на Сдружение “ГОАРТ” в галерия “Спектър”- Велико Търново. Със свои работи ще се представят художниците: Илия Банков, Стефан Балтов, Ваня Балтова, Кирил Иринчев, Роза Абаджиева, Ирена Янкова, Янко Янков, Пепа Хаджитодорова, Валентина Григорва и Петър Крусев.

От галерията

20080324120116_1s_mg_1546.jpg

Кой е тук

В момента има 49 посетителя в сайта

Най ново